Rykte: Han startar i målet för Torslanda i måstematchen

0

Onsdagens SFL-camp i Torslanda bjöd ironiskt på två skador, där Torslandas och Skoftebyns respektive målvakter blev skadade. De båda lagen möts under söndagen, där Torslanda har chans att gå förbi Skoftebyn om man vinner med tre mål eller mer.

Torslanda har sedan tidigare Andreas Bertilsson och Peter Paananen indisponibla på grund av skador, där David Thylén har ryktats som en möjlig ersättare. Den förre Superettanmålvakten hoppade in i Torslandas kasse under en period när Viktor Jansson var skadad.

MISSA INTE: Djurgården skall vinna tillbaka slutspelsplatsen

Uppgifter till Futsalmagasinet säger att Viktor Jansson kommer, trots ett spräckt ögonbryn, starta i målet för Torslanda. Målvakten deltog fullt ut på lagets senaste träning, trots att han fått sy ett par stygn.

David Thylén kan vara ett backupalternativ, men mest troligen blir det Fredrik Augustin som skrivs upp på laguppställningen och agerar reservmålvakt. Augustin var som bekant målvakt i lagets sista match föregående säsong mot Borås. Han har även en historik av att hoppa in som joker, vilket talar för att också han kommer finnas tillgänglig på bänken under söndagen.

LÄS ÄVEN: Tina utesluts – från två serier