Dahl blir kvar i Nacka Juniors

Nacka Juniors Futsal har arbetat flitigt med att få till en slagkraftig trupp till årets SFL-säsong. En säsong som kommer ställa krav på klubbarna då det både är en längre säsong och även längre resor.

Tidigare har bland annat Seth Hellberg och målvakten Milos Ostojic kritat på för en ny säsong. Ett av de viktigaste beskeden kom också när stjärnan Mosaddiq Zekria bestämde sig för att bli kvar.

LÄS OCKSÅ: Brödrapar stannar i Nacka Juniors

Nu är nästa spelare på plats för en ny säsong, och den här gången handlar det om Andreas Dahl. Det bekräftar klubben via deras Facebooksida. Dahl kom till klubben i slutet av den förra säsongen från Hammarby.

– Andreas bidrog omgående med väldigt stabila insatser med tanke på sena skedet av säsongen han anlände till truppen. Det var dock ingen förvåning för mig personligen, då jag sedan lång tid tillbaka har koll på Andreas fina egenskaper i form av passningsspel, ledarskap och spelförståelse, säger sportchefen Ahmed Barzangi till Facebooksidan och fortsätter:

– Det var ett självklart val av att försöka förnya med Andreas även till denna säsong som kommer innehålla ännu mer av de nyttiga futsalegenskaperna Andreas besitter.

Succétränaren fortsätter i Nacka Juniors: ”Det känns riktigt bra”
Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img