Hon blir ny ordförande i Söder Futsal

Den 11 november har Söder Futsal seriepremiär i division 1 Norra Svealand, när de tar emot Märsta IK hemma i Vintervikshallen. Man gör dock detta utan Jocke Eriksson och Lars Åkerlund som har varit de som styrt i klubben.

Eriksson har sedan tidigare blivit sportchef för Hammarby IF och Lars Åkerlund har valt att ta ett kliv tillbaka. Istället är det nya och yngre förmågor som ska se till att den lilla kvartersklubben ska blomstra.

Personerna som tar över ordförandeposterna i föreningen är Olivia Kallioniemi som är dotter till tidigare nämd Åkerlund och Linnéa Josefsson som blir vice ordförande. Även en kassör har tagit plats i styrelsen.

– Anledningen till mitt engagemang i Söder Futsal bottnar i att jag vuxit upp med fotboll som en familjemedlem tack vare min pappas engagemang och vet vilken fantastisk kärlek det innebär att vara en del av en sportförening. Under åren som gått med Söder Futsal har jag tagit del av spelare och andra engagerade, och har därmed sett den gemenskap som Söder inneburit. Söder Futsal står för mångfald och vänskap – och det vill jag ska fortsätta att växa. När min pappa (Lars Åkerlund) sa att han och den andre ansvarige var tvungna att trappa ner med Söder på grund av bristande tid, kände jag en sorg över tanken på att Söder potentiellt skulle behöva lägga ner. I och med detta valde jag att engagera mig mer och göra det jag kan för att rädda Söder Futsal, skriver Kallioniemi bland annat i en presentation på föreningens Facebook-sida.

Förutom dessa tillskott så har även Hadi Nasirian tagit plats som ny tränare i laget.

LÄS ÄVEN: Falcaos damer segrade under träningslägret 

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img