Svensk finalrepris i bronsmatchen

0
Foto: Niklas Lindahl Pressbilden/Örebro Tribune

De båda svenska representanterna i Nordic Futsal Championship, IFK Uddevalla Futsal och Örebro FC, startade turneringen på bästa sätt. ÖFC slog FC Fjordbold och Uddevalla vann komfortabelt mot FC Kemi.

Men i gruppspelets andra och sista omgång fick svenskarna det betydligt tuffare. De svenska SM-finallagen föll med 6-1 i sina respektive matcher och fick sig en rejäl futsallektion. ÖFC mot finska KaDy och IFK mot danska Gentofte.

LÄS MER: Stormålskytten efter förlusten: ”Ett jobbigt lag”

Det betyder att både ÖFC och IFK Uddevalla hamnade på en andraplats i sina grupper, och att de under söndagsförmiddagen ska göra upp om bronspengen i Nordic Futsal Championship.

Matchen startar 12.30. 

Sändning: Här ser du matchen