BW:s julkalender – en internationell touch såhär i juletider

0

Julen, en högtid förenat med massvis av känslor. För många är det stor glädje, en stor förväntan på vad tomten skall komma med för presenter i år. Har han läst min önskelista? Kommer han komma? Finns tomten på riktigt?

Snö, minusgrader och en massa futsal, det är en jul värt namnet. Futsalmagasinet kan meddela att tomten har kommit tidigt, för i år ser han till att leverera BW:s julkalender till alla er läsare. God jul!

Lucka nummer 1 – Marcus Gerd
Lucka nummer 2 – Fehim Smajlovic
Lucka nummer 3 – George Jansizian, Joseph Matti och Roberto Incorvaia
Lucka nummer 4 – Adam Pinthorp
Lucka nummer 5 – Fem Personer man bara måste älska
Lucka nummer 6 – Jukka Kytölä
Lucka nummer 7 – Annika Kukkonen
Lucka nummer 8 – Benny Gill

Varmt välkomna till ytterligare en sen kalender. Det är dags för oss att öppna lucka nummer åtta! Som ni vet är tanken att jag varje dag kommer att försöka knyta artikeln till datumet, det vill säga siffran. Då datumet är nionde december blir således siffran också nio.

Bakom lucka nummer nio gömmer sig…

Foto: Tommy Rasimus

Ricardinho. Okej först, det är inte så himla lätt att på knackig spanska berätta för en portugis att han skall slopa Uddevallatröjan och istället hålla upp en Futsalmagasinet-tröja. I alla fall, jag gör som alla populära företag och hoppar över nummer nio (efter iPhone 8 kommer givetvis iPhone X som uttalas iPhone 10), det är lika bra. Seven ate nine om ni är på Göteborgshumör.

Ricardinho, ja, behöver jag säga något mer? Han har nummer 10 och är världens bästa futsalspelare. Givetvis såg jag till att få en ordentligt pratstund med honom, där det visade sig att han hade stenkoll på svensk futsal! Se klippet nedan.

Jag vet inte om min spanska är jättebra, men detta är i alla fall den bästa översättningen jag kan leverera. Skämt åsido, Ricardinho gömmer sig bakom lucka nummer 10 och jag har träffat honom, jag har till och med nuddat honom! Nu kan jag dö lycklig.

MISSA INTE: BW om Nordic Cup