Välkomna till BW:s värld!

0

Precis som man firar julen internationellt på juldagen tar vi och öppnar julaftons lucka dagen efter! Har ni inte gjort det, kolla gärna igenom de andra luckorna:

Lucka nummer 1 – Marcus Gerd
Lucka nummer 2 – Fehim Smajlovic
Lucka nummer 3 – George Jansizian, Joseph Matti och Roberto Incorvaia
Lucka nummer 4 – Adam Pinthorp
Lucka nummer 5 – Fem Personer man bara måste älska
Lucka nummer 6 – Jukka Kytölä
Lucka nummer 7 – Annika Kukkonen
Lucka nummer 8 – Benny Gill
Lucka nummer 10 – Ricardinho
Lucka nummer 11 – Kristoffer Khazeni
Lucka nummer 12 – Jihad Nashabat
Lucka nummer 13 – Erkin Hamidovic
Lucka nummer 14 – Andreas Jernarp
Lucka nummer 15 – Ignatius Malki
Lucka nummer 16 – Framtidens futsalspelare – Arvid Olofsson
Lucka nummer 17 – Tomten
Lucka nummer 18, 19 och 20 – BWTW Julspecial
Lucka nummer 21 – Fredric Nilholt
Lucka nummer 22 – Julgodis signerad Carl Lext & Senad Berisha
Lucka nummer 23 – #StudioFM

Ja, om ni inte redan listat ut det så är det jag själv som gömmer sig bakom lucka nummer 24! Från och med nu kommer jag nämligen få en egen blogg på Futsalmagasinet, även om jag ockuperat Futsalbloggen ett tag med mina söndagskrönikor.

Vad kan ni förvänta er då? Jo, en himla massa mer insyn bakom kulisserna, tankar och funderingar från min sida samt lite onödigt vetande. Häng med nu i mellandagarna, för jag tänkte nämligen börja direkt. Ingen rast och ingen ro för mig.

Om ni har missat det, titta gärna igenom #StudioFM, ett studioprogram med mig och David Gerd, det är klart sevärt! Titta i spelaren nedan: